אירועים קרובים

סדנת ביכורי מחקר

הצגת עבודות תזה ופרקטיקום של תלמידות ובוגרות החוג

ביום חמישי 6.6.19 בשעות 13:00-9:30 תתקיים בחוג לאנתרופולוגיה סדנת ביכורי מחקר לשנת 2019, הכוללת הצגת מחקרי תזה של בוגרות החוג וכן הצגת עבודות פרקטיקום של תלמידות המחזור הראשון בתכנית ההתמחות באנתופולוגיה רפואית ופסיכולוגית.

נתחיל בהתכנסות וברכות של ראש החוג לאנתרופולוגיה, ד"ר קרול קדרון.

לאחר מכן יוצגו בשני מושבים עבודות תזה של ארבע מהבוגרות המצוינות שלנו:

• יפעת בן דרור לוטוק, במחקרה על אופנת החיג'אב של נשים מוסלמיות בחברה הפלסטינית בישראל
  • עתליה שיינפלד, במחקרה על פענוח הגוף הנשי בקהילת שיטת המודעות לפוריות
  • זהר אפרון, במחקרה על עבודת זהות בקרב צעירים מזרחים בישראל
  • נועה הילמן, במחקרה על מבקשי מקלט במתקן השהייה חולות

בחלק השני של האירוע יוצגו עבודות פרקטיקום של תלמידות המחזור הראשון בתכנית ההתמחות באנתרופולוגיה רפואית ופסיכולוגית. תחילה יציגו את הפרקטיקום ראש התכנית ד"ר ציפי עברי ומנהלת הפרקטיקום ד"ר חדוה אייל, ובהמשך נשמע על תהליך הכניסה לשדה ואתגרים בתהליך העבודה מתלמידות התכנית גל כהן, שני אוסטר ורחל קסיס.

האירוע יתקיים בחדר 7004, קומה 7 בבניין רבין, אוניברסיטת חיפה.

הכניסה חופשית לכולם - מתעניינות ומתעניינים בתכניות החוג ובמחקרים השונים, בני משפחה וחברים, וכל חברי החוג ותומכיו בעבר ובהווה. נשמח לראותכם!

יום פתוח באוניברסיטת חיפה

ביום חמישי 6.6.19 בשעות 20:00-16:00 יתקיים יום פתוח באוניברסיטת חיפה. סגל החוג ישמח לייעץ למתעניינים ולמתעניינות בדוכן החוג לאנתרופולוגיה למידע על תכניות הלימוד, מסגרת הלימודים ועוד.

כמו כן, בשעות 18:30-18:00 תתקיים הרצאת היכרות מפורטת עם תכנית ההתמחות באנתרופולוגיה רפואית ופסיכולוגית. בהרצאה יפורט מבנה הלימודים, יוצגו קורסים ייחודיים, תוסבר התרומה של התכנית לעבודת השטח בתחומי הטיפול השונים, ויהיה זמן לשאלות פרטניות.

מוזמנות ומוזמנים להגיע!

רישום ליום הפתוח: http://bit.ly/2WG9P8u